Instagram Marco Personal Training Linkedin Marco Personal Training

Marco Personal Training Hilversum- training en coaching, the highway to health. Personal Training Hilversum, Personal Training Loosdrecht, Laren, Blaricum, Huizen, Wijdemeren, Het Gooi

Marco Personal Training

Hilversum

Marco Personal Training uit Hilversum is een bedrijf dat zich toelegt op exclusieve personal training en gezondheidscoaching.

Dit doen wij o.a. in onze eigen trainingsstudio in het bosrijke gebied van villawijk Trompenberg, waar alleen op afspraak personal training wordt gegeven, u zelf de muziek kan bepalen en uw eigen trainer klaar staat om een pittige, afwisselende training en gericht advies te geven. Geen sportschool, geen abonnementskosten, wel de faciliteiten. Ook trainingen aan huis of op kantoor behoren tot de mogelijkheden. We werken met de beste zelfstandige lifestyle coaches en personal trainers van Nederland.

U start met een uitgebreide intake met uw coach/trainer waarin u samen uw doelstellingen bespreekt en vastlegt, rekening houdend met uw leeftijd en conditie. Wij stellen een persoonlijk programma samen dat op basis van training, rust en voeding de snelst gewenste resultaten oplevert. Uw coach/trainer begeleidt u hierbij van A tot Z op persoonsgerichte, vakkundige en gemotiveerde wijze.

 

Wij begeleiden u van A tot Z

De personal trainers

Personal Trainer Marco Spaan

Uw Personal Trainer

Marco Spaan

Marco Spaan heeft zijn hobby laten uitgroeien tot het bedrijf Marco Personal Training. Zijn opleidingen, passie en ervaring in de sportbranche hebben van hem een personal trainer gemaakt van professioneel niveau. Al 15 jaar is hij trainer/coach voor diverse gerenommeerde klanten uit het zakelijk segment.

Personal Trainer Stefan Overmars

Uw Personal Trainer

Stefan Overmars

Stefan Overmars is personal trainer, fysiotherapeut, kracht / vechtsport trainer en triatleet. Hij heeft een bachelor in Health science en is KNKF certified fitnesstrainer. Gespecialiseerd in kracht/spieruithoudingsvermogen training, buiten trainingen zwemtraining en training bij fysieke klachten.

Personal Trainer Rob Nagtegaal

Uw Personal Trainer

Rob Nagtegaal

Rob Nagtegaal heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, hij is personal trainer met inmiddels meer dan 5000 uur ervaring op zijn naam. Rob is begonnen als trainer in 2002 na het Cios in Overveen te hebben gedaan.

Marco Personal Training
Marco Personal Training
Marco Personal Training
Marco Personal Training
Marco Personal Training

Ervaringen

“Een trainingsprogramma met gevoel voor mijn welzijn”

Mathijs (47 jaar) noemt zichzelf een echte veteraan in het klantenbestand van Marco Personal Training. 7 jaar geleden startte hij bij Marco, omdat hij wilde werken aan zijn gezondheid. Door een drukke baan en gezinsleven schoot dat er wel eens bij in. Hij was wat te zwaar en is diabetes patiënt, het was tijd voor wat tucht en discipline in het sporten. Bij Marco was hij aan het juiste adres . 

“Ik kwam binnen als een stijve hark, en ben nu strakker en sterker”

Corné (54 jaar) is vorig jaar begonnen met trainen bij Marco Personal Training. “Ik hoorde erg positieve verhalen van een oud-collega. Hij was aan het trainen geslagen bij Marco en had een echt goed strak lijf gekregen. Die ervaring bracht me ertoe om te kijken op de website van Marco Personal Training en me te verdiepen in personal training. Ik kwam tot de conclusie dat een gewone sportschool niet voor mij zou werken, ik zou niet weten wat te doen. Ik zou het wel proberen, maar ik wil het gelijk ook goed doen en niet opgeven. Daarom leek een personal trainer voor mij de oplossing.

Locatie

Op een prachtig bosrijke locatie in de villawijk Trompenberg te Hilversum, grenzend aan natuurgebied “Spanderswoud” en het bekende tennispark “Het Melkhuisje” ligt op het terrein van de wereldberoemde Wisseloord Studio’s onze personal training en coaching studio. De direct in de natuur gelegen studio is uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten trainingen. En biedt voldoende parkeergelegenheid.

De integere studio is stijlvol ingericht met de allerbeste merken fitnessapparatuur die voldoen aan de laatste ontwikkelingen op fitness en gezondheidsgebied en is ruim en licht van opzet. Voor ons een heerlijke plek om te werken en voor u om te trainen.

Marco Personal Training Locatie

Nieuws

De top bereikt!

Samen met twee cliënten heeft Marco Spaan op 2 juli 2016 onder loodzware omstandigheden de top van de Gran Paradiso bereikt. Marco: “Deze expeditie was een grote uitdaging voor het gehele team. De mentale en fysieke overwinning is grotendeels op wilskracht bereikt.

Lees meer

Marco Personal Training brengt cliënten naar grote hoogten!

Woensdag 29 juni 2016 vertrekt Marco Spaan van Marco Personal Training samen met twee cliënten naar Italië voor een bijzonder training- en coachingstraject.

Lees meer

“Een trainingsprogramma met gevoel voor mijn welzijn”

Mathijs (47 jaar) noemt zichzelf een echte veteraan in het klantenbestand van Marco Personal Training. 7 jaar geleden startte hij bij Marco, omdat hij wilde werken aan zijn gezondheid. Door een drukke baan en gezinsleven schoot dat er wel eens bij in.

Lees meer

Contact

 Pointer
Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum
Telefoon
06 - 24 77 03 37

Contactformulier