Instagram Marco Personal Training Linkedin Marco Personal Training

De top bereikt!

Samen met twee cliënten heeft Marco Spaan op 2 juli 2016 onder loodzware omstandigheden de top van de Gran Paradiso bereikt. Marco: “Deze expeditie was een grote uitdaging voor het gehele team. De mentale en fysieke overwinning is grotendeels op wilskracht bereikt. We hebben elkaar er letterlijk en figuurlijk doorheen gesleept door als team super te functioneren. Daardoor hebben we grenzen kunnen verleggen.”

De expeditie was onderdeel van een bijzonder training- en coachingstraject. Om de cliënten uit hun comfortzone te halen en hen fysiek en mentaal uit te dagen, beklommen zij samen de hoogste berg van Italië, de Gran Paradiso (4100m). Dit om vaste patronen te doorbreken en de fysieke, zakelijke en ook mentale competenties te verbeteren.

Wij begeleiden u van A tot Z

De personal trainers

Personal Trainer Marco Spaan

Uw Personal Trainer

Marco Spaan

Marco Spaan heeft zijn hobby laten uitgroeien tot het bedrijf Marco Personal Training. Zijn opleidingen, passie en ervaring in de sportbranche hebben van hem een personal trainer gemaakt van professioneel niveau. Al 15 jaar is hij trainer/coach voor diverse gerenommeerde klanten uit het zakelijk segment.

Personal Trainer Stefan Overmars

Uw Personal Trainer

Stefan Overmars

Stefan Overmars is personal trainer, fysiotherapeut, kracht / vechtsport trainer en triatleet. Hij heeft een bachelor in Health science en is KNKF certified fitnesstrainer. Gespecialiseerd in kracht/spieruithoudingsvermogen training, buiten trainingen zwemtraining en training bij fysieke klachten.

Personal Trainer Rob Nagtegaal

Uw Personal Trainer

Rob Nagtegaal

Rob Nagtegaal heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, hij is personal trainer met inmiddels meer dan 5000 uur ervaring op zijn naam. Rob is begonnen als trainer in 2002 na het Cios in Overveen te hebben gedaan.

Contact

 Pointer
Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum
Telefoon
06 - 24 77 03 37

Contactformulier