Instagram Marco Personal Training Linkedin Marco Personal Training

Marco Personal Training brengt cliënten naar grote hoogten!

Woensdag 29 juni 2016 vertrekt Marco Spaan van Marco Personal Training samen met twee cliënten naar Italië voor een bijzonder training- en coachingstraject. Om de cliënten uit hun comfortzone te halen en hun fysiek en mentaal uit te dagen, beklimmen zij samen de hoogste berg van Italië, de Gran Paradiso (4100m). Dit om vaste patronen te doorbreken en de fysieke, zakelijke en ook mentale competenties te verbeteren. Op 2 juli 2016 zullen zij de top bereiken.

Over Marco Personal Training

Marco Spaan is al 15 jaar een gevestigde naam op het gebied van personal training en coaching. Zijn bedrijf Marco Personal Training en privé sportstudio is dan ook een gerenommeerde naam in het Gooi en omstreken. Marco en zijn vijf toptrainers en coaches werken daar aan ieders competenties gewaardeerd door bekende namen uit de media en zakelijke wereld.

Werkwijze

Cliënten starten met een uitgebreide intake waarin samen met de trainer de doelstellingen besproken en vastgelegd worden, rekening houdend met leeftijd en conditie. Marco Personal Training stelt een persoonlijk programma samen dat op basis van training, rust en voeding de snelst gewenste resultaten oplevert. De trainer begeleidt de cliënt hierbij van A tot Z op persoonsgerichte, vakkundige en gemotiveerde wijze. Hierin worden zeer afwisselende werkvormen gebruikt, waarin de mogelijkheden onbegrensd zijn. Deze tocht naar de Gran Paradiso is daar een mooi voorbeeld van.

Bel gerust voor een vrijblijvende training.

Wij begeleiden u van A tot Z

De personal trainers

Personal Trainer Marco Spaan

Uw Personal Trainer

Marco Spaan

Marco Spaan heeft zijn hobby laten uitgroeien tot het bedrijf Marco Personal Training. Zijn opleidingen, passie en ervaring in de sportbranche hebben van hem een personal trainer gemaakt van professioneel niveau. Al 15 jaar is hij trainer/coach voor diverse gerenommeerde klanten uit het zakelijk segment.

Personal Trainer Stefan Overmars

Uw Personal Trainer

Stefan Overmars

Stefan Overmars is personal trainer, fysiotherapeut, kracht / vechtsport trainer en triatleet. Hij heeft een bachelor in Health science en is KNKF certified fitnesstrainer. Gespecialiseerd in kracht/spieruithoudingsvermogen training, buiten trainingen zwemtraining en training bij fysieke klachten.

Personal Trainer Rob Nagtegaal

Uw Personal Trainer

Rob Nagtegaal

Rob Nagtegaal heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, hij is personal trainer met inmiddels meer dan 5000 uur ervaring op zijn naam. Rob is begonnen als trainer in 2002 na het Cios in Overveen te hebben gedaan.

Contact

 Pointer
Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum
Telefoon
06 - 24 77 03 37

Contactformulier