Instagram Marco Personal Training Linkedin Marco Personal Training

Nieuws

De top bereikt!

Samen met twee cliënten heeft Marco Spaan op 2 juli 2016 onder loodzware omstandigheden de top van de Gran Paradiso bereikt. Marco: “Deze expeditie was een grote uitdaging voor het gehele team. De mentale en fysieke overwinning is grotendeels op wilskracht bereikt.

Lees meer

Marco Personal Training brengt cliënten naar grote hoogten!

Woensdag 29 juni 2016 vertrekt Marco Spaan van Marco Personal Training samen met twee cliënten naar Italië voor een bijzonder training- en coachingstraject.

Lees meer

“Een trainingsprogramma met gevoel voor mijn welzijn”

Mathijs (47 jaar) noemt zichzelf een echte veteraan in het klantenbestand van Marco Personal Training. 7 jaar geleden startte hij bij Marco, omdat hij wilde werken aan zijn gezondheid. Door een drukke baan en gezinsleven schoot dat er wel eens bij in.

Lees meer

Ironman Stefan op Hawaii voor WK

Trainer Stefan heeft de topprestatie geleverd om zich te kwalificeren voor het 2015 Ironman World Championship. De race op Hawaii verliep niet zoals hij het had gewild, maar wij zijn natuurlijk supertrots op hem.

Lees meer

Mark op tv over afvallen en gezond leven

Trainer Mark is de afgelopen tijd meerdere malen op tv verschenen om te vertellen over afvallen, gezond leven, sporten en zijn missie om anderen daarbij te helpen als personal trainer.

Lees meer

Persbericht: Strong is the new skinny

Dun is niet meer het nummer 1 streefbeeld van veel vrouwen tegenwoordig. De focus heeft zich verplaatst van de kilo’s naar ‘healthy’. Een gezond krachtig lichaam is in het Gooi het nieuwe ideaal. Aldus Marco Spaan, personal trainer en eigenaar van Marco Personal Training in Hilversum.

Lees meer

Onze gezonde recepten te lezen op Smaakspionnen.nl

We hebben de afgelopen tijd erg veel verzoekjes gekregen voor de complete recepten behorende bij de voedingstips die we doen.

Lees meer

Sporten met warm weer

Lekker in een bootje, op het strand of onder de parasol zitten met warm weer is natuurlijk heerlijk. Maar ben je toch van plan te sporten met dit warme weer, zijn er toch een aantal punten om goed op te letten. Hier wat tips van Stefan om het leuk en veilig te houden voor jezelf.

Lees meer
Triatlon succes voor Stefan!

Triatlon succes voor Stefan!

Trainer Stefan Overmars is een fanatiek triatleet. De afgelopen maand heeft hij mooie successen gehaald op dit vlak. In de Ironman 70.3 triatlon van Mallorca werd hij vierde en de triatlon van Woerden schreef hij zelfs met grote overmacht op zijn naam.

Lees meer
Balans in Bianca's leven

Balans in Bianca's leven

Toen Bianca bij haart huisarts kwam en zij zei dat zij en een te hoge bloeddruk had én wel wat kilootjes mocht kwijtraken, kon ze kiezen voor een door haar toegewezen diëtist of zelf de uitdaging aangaan.

Lees meer
Sponsoring update

Sponsoring update

Marco Personal Training is erg betrokken bij maatschappelijke initiatieven in zijn omgeving. Zo was Marco als sponsor aanwezig bij het KiKa benefietdiner in Restaurant De Nederlanden op 22 april 2015.

Lees meer
Ervaring van Riti en Ellen

Ervaring van Riti en Ellen

Ellen Feldbrugge en Riti Gulati trainen al enige tijd bij Marco. "Eén op één trainen is zo fijn. Als ik zeg: ‘Ik kan niet meer’.

Lees meer

Wij begeleiden u van A tot Z

De personal trainers

Personal Trainer Marco Spaan

Uw Personal Trainer

Marco Spaan

Marco Spaan heeft zijn hobby laten uitgroeien tot het bedrijf Marco Personal Training. Zijn opleidingen, passie en ervaring in de sportbranche hebben van hem een personal trainer gemaakt van professioneel niveau. Al 15 jaar is hij trainer/coach voor diverse gerenommeerde klanten uit het zakelijk segment.

Personal Trainer Stefan Overmars

Uw Personal Trainer

Stefan Overmars

Stefan Overmars is personal trainer, fysiotherapeut, kracht / vechtsport trainer en triatleet. Hij heeft een bachelor in Health science en is KNKF certified fitnesstrainer. Gespecialiseerd in kracht/spieruithoudingsvermogen training, buiten trainingen zwemtraining en training bij fysieke klachten.

Personal Trainer Rob Nagtegaal

Uw Personal Trainer

Rob Nagtegaal

Rob Nagtegaal heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, hij is personal trainer met inmiddels meer dan 5000 uur ervaring op zijn naam. Rob is begonnen als trainer in 2002 na het Cios in Overveen te hebben gedaan.

Contact

 Pointer
Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum
Telefoon
06 - 24 77 03 37

Contactformulier