Instagram Marco Personal Training Linkedin Marco Personal Training

Ervaringen

“Een trainingsprogramma met gevoel voor mijn welzijn”

Mathijs (47 jaar) noemt zichzelf een echte veteraan in het klantenbestand van Marco Personal Training. 7 jaar geleden startte hij bij Marco, omdat hij wilde werken aan zijn gezondheid. Door een drukke baan en gezinsleven schoot dat er wel eens bij in. Hij was wat te zwaar en is diabetes patiënt, het was tijd voor wat tucht en discipline in het sporten. Bij Marco was hij aan het juiste adres . 

“Ik kwam binnen als een stijve hark, en ben nu strakker en sterker”

Corné (54 jaar) is vorig jaar begonnen met trainen bij Marco Personal Training. “Ik hoorde erg positieve verhalen van een oud-collega. Hij was aan het trainen geslagen bij Marco en had een echt goed strak lijf gekregen. Die ervaring bracht me ertoe om te kijken op de website van Marco Personal Training en me te verdiepen in personal training. Ik kwam tot de conclusie dat een gewone sportschool niet voor mij zou werken, ik zou niet weten wat te doen. Ik zou het wel proberen, maar ik wil het gelijk ook goed doen en niet opgeven. Daarom leek een personal trainer voor mij de oplossing.

"Trainen bij Marco is een investering in mezelf"

Fiona (42 jaar) heeft last van een chronische hernia en kon door de pijn niet goed functioneren: “Fysiotherapie vond ik maar saai, ik wilde liever intensiever trainen onder begeleiding, op een tijd die mij beter paste. Na een zoektocht over het web heb ik een aantal personal trainers gesproken. Marco was de enige die me echt aansprak. Hij was precies streng genoeg voor mij. Ik was niet voor niets op zoek naar een personal trainer, ik heb niets aan iemand die met me mee gaat huilen als ik een smoes heb om een afspraak niet na te komen.

“Als je het graag wilt, ga je meer resultaat behalen dan je voor mogelijk houdt.”

Vroeger sportte Jaap (40 jaar) veel, maar toen hij ondernemer werd kreeg hij het te druk en is hij gestopt met sporten: “Ik was 38 en werkte heel hard, sportte niet en had jonge kinderen. Het voelde niet goed, ik wilde mijn leven omgooien. Ik wilde goed bewegen en gezond eten. Voor mezelf, maar ook voor m’n kinderen om een fitte vader te zijn.

Wij begeleiden u van A tot Z

De personal trainers

Personal Trainer Marco Spaan

Uw Personal Trainer

Marco Spaan

Marco Spaan heeft zijn hobby laten uitgroeien tot het bedrijf Marco Personal Training. Zijn opleidingen, passie en ervaring in de sportbranche hebben van hem een personal trainer gemaakt van professioneel niveau. Al 15 jaar is hij trainer/coach voor diverse gerenommeerde klanten uit het zakelijk segment.

Personal Trainer Stefan Overmars

Uw Personal Trainer

Stefan Overmars

Stefan Overmars is personal trainer, fysiotherapeut, kracht / vechtsport trainer en triatleet. Hij heeft een bachelor in Health science en is KNKF certified fitnesstrainer. Gespecialiseerd in kracht/spieruithoudingsvermogen training, buiten trainingen zwemtraining en training bij fysieke klachten.

Personal Trainer Rob Nagtegaal

Uw Personal Trainer

Rob Nagtegaal

Rob Nagtegaal heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, hij is personal trainer met inmiddels meer dan 5000 uur ervaring op zijn naam. Rob is begonnen als trainer in 2002 na het Cios in Overveen te hebben gedaan.

Contact

 Pointer
Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum
Telefoon
06 - 24 77 03 37

Contactformulier