Instagram Marco Personal Training Linkedin Marco Personal Training

“Als je het graag wilt, ga je meer resultaat behalen dan je voor mogelijk houdt.”

“Als je het graag wilt, ga je meer resultaat behalen dan je voor mogelijk houdt.”

Vroeger sportte Jaap (40 jaar) veel, maar toen hij ondernemer werd kreeg hij het te druk en is hij gestopt met sporten: “Ik was 38 en werkte heel hard, sportte niet en had jonge kinderen. Het voelde niet goed, ik wilde mijn leven omgooien. Ik wilde goed bewegen en gezond eten. Voor mezelf, maar ook voor m’n kinderen om een fitte vader te zijn.

Kleine, gezellige omgeving

Na een zoektocht op Internet kwam ik bij Marco Personal Training uit. Na de kennismaking in de studio was ik direct enthousiast. Trainen in een kleine, gezellige omgeving leek me wel wat. Ik vind het leuk om te sporten bij Marco, heb het erg naar mijn zin. Ik boek goed resultaat, word sterker en zie er beter uit. Mijn energielevel is beter en ik zit lekker in mijn vel. Mijn enthousiasme heeft inmiddels ook mijn vrouw aangestoken, ik heb haar een van mijn trainingsuren afgestaan. Naast het trainen volg ik ook de voedingsadviezen van Marco goed op. De voedingsadviezen zijn gemakkelijk vol te houden met z’n tweeën.

Strakker

Door het trainen bij Marco is mijn figuur beter en strakker geworden. Anderen zien het ook aan me en vinden dat ik er jonger uitzie. Ik hoor het vaak terug. Ik heb spieren waar ze horen te zitten; het valt echt op. Mijn eigen vrouw ziet het natuurlijk, maar ook de buitenwereld.

Motivator

Het contact met Marco is top, het voelt alsof we vrienden zijn. Hij heeft veel verstand van zaken en is een echte motivator. Hij weet precies welke oefeningen goed voor me zijn, en hoe ik het moet opbouwen in de tijd. Hij kijkt continu naar mijn ontwikkelingen en past het schema daar op aan. Hij is ook heel betrokken bij wat ik eet en houdt vinger aan de pols door met me te appen of het goed of slecht gaat. Het is een eerlijke en goede gozer, wie je het ook gunt om goed je best te doen.

Op maat

Sommige mensen denken dat personal training over the top is of elitair. Dat kan ik echt ontkrachten. Als je gaat trainen bij Marco is het gezellig en persoonlijk. En je krijgt op maat advies, wat bij je past qua oefeningen en voeding. Je werkt echt aan je doelen en alles wordt daarop afgestemd. Het is iets moois om te werken, en dat zie je niet direct als je alleen op de website kijkt.

Mindchanging

Ik kan het echt mensen aanraden. Als je vastzit in werk of vermoeid bent, als je wel wilt sporten, maar het niet lukt. Dit kan een mindchanging project zijn. Je gaat heel anders tegen dingen aankijken, omdat je meer energie krijgt. Als je het graag wilt, ga je meer resultaat behalen dan je voor mogelijk houdt.”

Wij begeleiden u van A tot Z

De personal trainers

Personal Trainer Marco Spaan

Uw Personal Trainer

Marco Spaan

Marco Spaan heeft zijn hobby laten uitgroeien tot het bedrijf Marco Personal Training. Zijn opleidingen, passie en ervaring in de sportbranche hebben van hem een personal trainer gemaakt van professioneel niveau. Al 15 jaar is hij trainer/coach voor diverse gerenommeerde klanten uit het zakelijk segment.

Personal Trainer Stefan Overmars

Uw Personal Trainer

Stefan Overmars

Stefan Overmars is personal trainer, fysiotherapeut, kracht / vechtsport trainer en triatleet. Hij heeft een bachelor in Health science en is KNKF certified fitnesstrainer. Gespecialiseerd in kracht/spieruithoudingsvermogen training, buiten trainingen zwemtraining en training bij fysieke klachten.

Personal Trainer Rob Nagtegaal

Uw Personal Trainer

Rob Nagtegaal

Rob Nagtegaal heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, hij is personal trainer met inmiddels meer dan 5000 uur ervaring op zijn naam. Rob is begonnen als trainer in 2002 na het Cios in Overveen te hebben gedaan.

Contact

 Pointer
Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum
Telefoon
06 - 24 77 03 37

Contactformulier