Instagram Marco Personal Training Linkedin Marco Personal Training

“Een trainingsprogramma met gevoel voor mijn welzijn”

“Een trainingsprogramma met gevoel voor mijn welzijn”

Mathijs (47 jaar) noemt zichzelf een echte veteraan in het klantenbestand van Marco Personal Training. 7 jaar geleden startte hij bij Marco, omdat hij wilde werken aan zijn gezondheid. Door een drukke baan en gezinsleven schoot dat er wel eens bij in. Hij was wat te zwaar en is diabetes patiënt, het was tijd voor wat tucht en discipline in het sporten. Bij Marco was hij aan het juiste adres . 

Stok achter de deur

“Ik heb altijd veel gesport, dus de inhoud van de training kan ik in principe ook zelf bepalen. Maar ik heb de discipline niet. Ik heb een stok achter de deur nodig, van iemand die er verstand van heeft. Het trainingsprogramma dat Marco voor je maakt, is ook echt maatwerk, niet iedereen doet hetzelfde. Inmiddels past Marco de training aan mijn leeftijd en mogelijkheden aan.

Verstandig en streng

Zo heb ik een keer mijn elleboog gebroken en heb nu een schouderblessure. Ik kan er niet tegen dat dat me belemmert, dus ik zou daar zelf doorheen gaan trainen. Marco voelt dat feilloos aan en gaat dan wel eens pontificaal een hele uitgebreide warm-up doen met me. Hij is dan verstandig voor mij. Maar soms is het ook wel eens andersom. Als ik zeur over de blessure, gaan we juist op dat gebied trainen. Ik vind het fijn als Marco streng tegen mij is. Het helpt als ik een keer flink op mijn donder krijg.

Fitter en sterker

Inmiddels ben ik fitter en sterker geworden, wat ervoor zorgt dat ik de lange dagen op het werk beter volhoud. Ik train ‘s morgens vroeg, dat geeft me energie. De wekker gaat vroeg, maar als je terug komt, weet je weer waar je het voor gedaan hebt.

Individuele begeleiding

De individuele begeleiding bevalt me heel goed. Dat kan voor iedereen verschillend zijn, voor sommigen kan een groepstraining stimuleren. Maar bij mij zorgt dat ervoor dat ik een keer kan overslaan. En een tweede keer ook, en derde keer mist niemand je meer. Dat is mijn eigen zwakte. Het zit voor mij in het maatwerk; je eigen trainingsprogramma en voedingsadvies, aangepast aan de omstandigheden. Met gevoel voor mij welzijn.

Ziel en zaligheid

Trainingen bij Marco vliegen voorbij. Het is niet alleen een fysieke uitdaging, we hebben het ook vaak over andere onderwerpen. We praten over onze ondernemingen, onze gezinnen, maar kunnen het ook over hele andere dingen hebben zoals de vluchtelingencrisis. Het gaat door elkaar heen. Inmiddels kennen we elkaar zo goed, dat we vanzelf in gesprekken terecht komen die er toe doen. Marco is open, daardoor is het makkelijk je ziel en zaligheid te delen.“

Wij begeleiden u van A tot Z

De personal trainers

Personal Trainer Marco Spaan

Uw Personal Trainer

Marco Spaan

Marco Spaan heeft zijn hobby laten uitgroeien tot het bedrijf Marco Personal Training. Zijn opleidingen, passie en ervaring in de sportbranche hebben van hem een personal trainer gemaakt van professioneel niveau. Al 15 jaar is hij trainer/coach voor diverse gerenommeerde klanten uit het zakelijk segment.

Personal Trainer Stefan Overmars

Uw Personal Trainer

Stefan Overmars

Stefan Overmars is personal trainer, fysiotherapeut, kracht / vechtsport trainer en triatleet. Hij heeft een bachelor in Health science en is KNKF certified fitnesstrainer. Gespecialiseerd in kracht/spieruithoudingsvermogen training, buiten trainingen zwemtraining en training bij fysieke klachten.

Personal Trainer Rob Nagtegaal

Uw Personal Trainer

Rob Nagtegaal

Rob Nagtegaal heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, hij is personal trainer met inmiddels meer dan 5000 uur ervaring op zijn naam. Rob is begonnen als trainer in 2002 na het Cios in Overveen te hebben gedaan.

Contact

 Pointer
Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum
Telefoon
06 - 24 77 03 37

Contactformulier