Instagram Marco Personal Training Linkedin Marco Personal Training

“Ik kwam binnen als een stijve hark, en ben nu strakker en sterker”

“Ik kwam binnen als een stijve hark, en ben nu strakker en sterker”

Corné (54 jaar) is vorig jaar begonnen met trainen bij Marco Personal Training. “Ik hoorde erg positieve verhalen van een oud-collega. Hij was aan het trainen geslagen bij Marco en had een echt goed strak lijf gekregen. Die ervaring bracht me ertoe om te kijken op de website van Marco Personal Training en me te verdiepen in personal training. Ik kwam tot de conclusie dat een gewone sportschool niet voor mij zou werken, ik zou niet weten wat te doen. Ik zou het wel proberen, maar ik wil het gelijk ook goed doen en niet opgeven. Daarom leek een personal trainer voor mij de oplossing.

Mark

Mijn trainer is Mark Dakriet. Ik kende Mark al een beetje door zijn zangwerk, solo en met Re-Play. Op televisie heb ik zijn strijd tegen de kilo’s kunnen volgen. Bij de release van de Re-Play single ‘Mona Lisa’ is de groep bij mij in de studio geweest en na de uitzending heb ik met hem afgesproken om bij hem te komen trainen.

Sixpack

Voordat ik ging trainen ben ik eerst 17 kilo afgevallen door aanpassing van mijn voeding en het schrappen van alcohol. Nu ik aan het trainen ben, ben ik weer 5 of 6 kilo zwaarder. Maar dat zijn puur spieren. Ik hoef niet perse een sixpack, maar mijn doel is een strakker en fitter lijf. Als uiteindelijk de sixpack lukt, is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Strakker en sterker

Ik had vroeger echt hele dunne armen en schouders en die zijn nu al een stuk forser. In de taille ben ik zo’n 6 cm kwijt en mijn borst is veel strakker; minder vet, meer spieren. Mijn benen zijn altijd zwak geweest, dus train ik met Mark veel om die sterker te maken. Ook omdat ik in de winter graag ski. Dat gaat de goede kant op, de afgelopen wintersport was dat al goed te merken. Meer kracht en minder verzuring.

3 keer in de week

Het trainen van de benen vind ik best pittig; alle variaties van lunges sowieso. Daar heb ik na een dag of 2 nog steeds spierpijn van. Maar ik begin er inmiddels wel aan te wennen, aangezien ik nu meestal 3 keer in de week train.

Positief

Ik train graag bij Mark, omdat hij altijd positief is. Maar dan ook echt altijd. Ik kwam als een stijve hark binnen en ga langzaam de goeie kant op met eigenlijk alle oefeningen. De ene dag wat beter dan de andere, maar dat geldt vast voor iedereen. Door Mark ga ik ook altijd graag naar Marco’s studio, nooit met tegenzin. Zijn uitleg is perfect en ik ben ook heel blij dat onze muzieksmaak op dezelfde lijn zit. Door de goede muziek train ik ook beter.

Verkocht

Ik kan het trainen bij Marco Personal Training van harte aanbevelen. De sfeer is altijd goed, alle trainers zijn perfect, er is veel 1 op 1 aandacht en de trainingen zijn in een woord TOP. Ik ben er bij Marco achter gekomen dat er niks gaat boven een personal trainer. Ik zou tegen anderen willen zeggen: ga er eens praten en neem een eerste les. Ik weet zeker dat je zo verkocht bent."

Wij begeleiden u van A tot Z

De personal trainers

Personal Trainer Marco Spaan

Uw Personal Trainer

Marco Spaan

Marco Spaan heeft zijn hobby laten uitgroeien tot het bedrijf Marco Personal Training. Zijn opleidingen, passie en ervaring in de sportbranche hebben van hem een personal trainer gemaakt van professioneel niveau. Al 15 jaar is hij trainer/coach voor diverse gerenommeerde klanten uit het zakelijk segment.

Personal Trainer Stefan Overmars

Uw Personal Trainer

Stefan Overmars

Stefan Overmars is personal trainer, fysiotherapeut, kracht / vechtsport trainer en triatleet. Hij heeft een bachelor in Health science en is KNKF certified fitnesstrainer. Gespecialiseerd in kracht/spieruithoudingsvermogen training, buiten trainingen zwemtraining en training bij fysieke klachten.

Personal Trainer Rob Nagtegaal

Uw Personal Trainer

Rob Nagtegaal

Rob Nagtegaal heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, hij is personal trainer met inmiddels meer dan 5000 uur ervaring op zijn naam. Rob is begonnen als trainer in 2002 na het Cios in Overveen te hebben gedaan.

Contact

 Pointer
Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum
Telefoon
06 - 24 77 03 37

Contactformulier