Instagram Marco Personal Training Linkedin Marco Personal Training

"Trainen bij Marco is een investering in mezelf"

"Trainen bij Marco is een investering in mezelf"

Fiona (42 jaar) heeft last van een chronische hernia en kon door de pijn niet goed functioneren: “Fysiotherapie vond ik maar saai, ik wilde liever intensiever trainen onder begeleiding, op een tijd die mij beter paste. Na een zoektocht over het web heb ik een aantal personal trainers gesproken. Marco was de enige die me echt aansprak. Hij was precies streng genoeg voor mij. Ik was niet voor niets op zoek naar een personal trainer, ik heb niets aan iemand die met me mee gaat huilen als ik een smoes heb om een afspraak niet na te komen. Ik moest echt mijn best doen, als ik bij Marco wilde trainen.

Een uur lang volledige aandacht

Naast een beetje streng is Marco ook heel vriendelijk en attent. Hij heeft alle aandacht voor me. Als ik bij hem aan het trainen ben, is hij nooit met andere dingen bezig. Ik mag alles vragen en zeggen, of iets nou lukt of niet. Hij is nooit ongeduldig of onaardig. Ook heel belangrijk vind ik dat hij rekening houdt met wat ik wil, en hoe mijn pet staat. Soms kom ik gestresst de studio binnen en dat merkt hij gelijk. Dan zegt hij heel subtiel: “Pak jij maar even de bokshandschoenen”. Dan mag ik me helemaal uitleven op een bokszak en raak ik in een uur zo mijn stresshormonen kwijt.

Stok achter de deur

Inmiddels train ik drie keer in de week bij Marco. In het begin puur voor mijn rug, om soepeler te worden en sterker in mijn core. Maar inmiddels heb ik het virus echt te pakken en heb ik ook gewerkt aan het verliezen van wat kilo’s en het shapen van mijn lichaam. Ik ben ongeveer 8 kilo en 10 centimeter rond mijn middel kwijt. Maar dit proces was zeker geen rechte lijn. Door mijn drukke bestaan met een veeleisende baan, waarbij ik regelmatig op reis ben, eet ik soms onregelmatig en grijp ik wel eens naar de verkeerde dingen. Dat blijft een uitdaging. Ook houd ik gewoon van lekker eten. Maar Marco is echt mijn stok achter de deur, ook op het gebied van eten en drinken. Hij werkt net zo hard mee om mijn doel te behalen.

Begeleiding op maat

Een mooi voorbeeld van de begeleiding van Marco die niet stopt als ik de studio verlaat, zijn de appjes die ik wel eens stuur vanuit een restaurant. Ik ga regelmatig uit eten voor mijn werk en dan weet ik niet welke maaltijden van de menukaart verantwoord zijn. Dan app ik een foto van de menukaart en geeft Marco advies wat ik het beste kan eten. Zijn voedingsadviezen passen ook echt bij mijn levensstijl. Ik heb echt geen tijd om één keer per week mijn vriezer vol te koken met allerlei verantwoorde bakjes met maaltijden. Marco bouwt zijn adviezen om mijn leven heen, en dat is heel fijn.

Investering in jezelf

Aan iedereen die twijfelt of personal training wel iets is, wil ik zeggen: gewoon doen! Ik had in het begin ook mijn twijfels. Ik vond mezelf te dik, of was juist bang dat ik veel te gespierd zou worden. Maar het is een investering in jezelf. Het is belangrijk dat je fit bent, dan kun je de rest beter aan. Marco houdt je er wel bij, je haakt niet zo maar af bij hem. Dat kon ik me van tevoren niet voorstellen, ik hield helemaal niet van sporten. Nu kan ik echt niet meer zonder. Ik ben fitter, mentaal en fysiek sterker en zie er beter uit. Het is het dubbel en dwars waard.”

Wij begeleiden u van A tot Z

De personal trainers

Personal Trainer Marco Spaan

Uw Personal Trainer

Marco Spaan

Marco Spaan heeft zijn hobby laten uitgroeien tot het bedrijf Marco Personal Training. Zijn opleidingen, passie en ervaring in de sportbranche hebben van hem een personal trainer gemaakt van professioneel niveau. Al 15 jaar is hij trainer/coach voor diverse gerenommeerde klanten uit het zakelijk segment.

Personal Trainer Stefan Overmars

Uw Personal Trainer

Stefan Overmars

Stefan Overmars is personal trainer, fysiotherapeut, kracht / vechtsport trainer en triatleet. Hij heeft een bachelor in Health science en is KNKF certified fitnesstrainer. Gespecialiseerd in kracht/spieruithoudingsvermogen training, buiten trainingen zwemtraining en training bij fysieke klachten.

Personal Trainer Rob Nagtegaal

Uw Personal Trainer

Rob Nagtegaal

Rob Nagtegaal heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, hij is personal trainer met inmiddels meer dan 5000 uur ervaring op zijn naam. Rob is begonnen als trainer in 2002 na het Cios in Overveen te hebben gedaan.

Contact

 Pointer
Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum
Telefoon
06 - 24 77 03 37

Contactformulier