Dit is Ilse…

DOOR MARCO SPAAN

Onze nieuwe Personal Trainer! Ilse woont in Loosdrecht, heeft eerder gewerkt in de jeugdzorg maar is sinds een paar jaar fulltime Personal Trainer met een indrukwekkende lijst aan certificaten. Zij volgde onder meer opleidingen voor (health) coaching, personal training, mobility instructeur en bootcamp instructeur. Ilse is superfanatiek als het om sporten gaat en ze is het liefst buiten, voor een hike tocht of pittige bootcamp.

Ilse:

Sporten is een heel belangrijk onderdeel van mijn leven, al van jongs af aan. Hoe drukker mijn leven werd, door onder meer werk en gezin, hoe belangrijker sporten werd; momenten voor mezelf waardoor ik ook nog fit en energiek blijf. Ik stel graag doelen zoals een trailrun, Iron Viking of andere challenges waardoor ik gemotiveerd blijf.

Ik ben Personal Trainer geworden omdat ik het mooi vind om te zien hoe mensen, ongeacht leeftijd, fysiek en mentaal groeien door persoonlijke aandacht en ondersteuning. Personal training draait niet alleen om afvallen of breed worden, het gaat vooral om vitaliteit en leefstijl.

Ik heb bij Marco Personal Training gesolliciteerd omdat de uitstraling, locatie en sfeer van -en in- de studio mij aanspreekt en omdat het niveau van personal training zo hoog is. Ik voel me er als trainer prettig en merk dat cliënten zich er ook fijn en ongedwongen voelen. Het team staat al jaren als een huis en ik vind het superleuk om als vrouw dit mannenteam aan te vullen 😉 Ik heb er heel veel zin in!

Intake afspraak maken?

Bel met Marco Personal Training (0624 770337), stuur een mail of WhatsApp ons even via de WhatsApp button rechtsonder. Een intakegesprek is kosteloos.

Contact

Mozartlaan 25 E | 1217 CM Hilversum

0624 770337

Stuur een bericht

© Marco Personal Training Hilversum

Site by BreetOnline

PRIVACY VERKLARING

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.