Even voorstellen…

DOOR MARCO SPAAN

Bart Zeeuw van der Laan is onlangs gestart als Personal Trainer bij Marco Personal Training. Bart is afkomstig uit Amsterdam, 62 jaar, megafit, betrokken en enthousiast. Hij gaat zich bij Marco Personal Training richten op kracht, mobiliteit en vitaliteit voor iedereen die op (of over) de helft van zijn leven is en graag vitaal wil worden. Want, zo zegt hij zelf “ook na je 45e kun je fit worden én er fantastisch uitzien”.

Over Bart

“Na 30 jaar ervaring in de textielbranche heb ik het roer volledig omgegooid; ik ben me gaan omscholen naar gecertificeerd Personal Trainer en Holistisch Lifestyle Coach.

Bij Sport City in Amsterdam ben ik gestart als Personal Trainer, waar ik onder meer small group-trainingen gaf met een focus op mobiliteit 50+, core-trainingen en circuit-trainingen.

Daarnaast werkte ik freelance als Personal Trainer/Lifestyle Coach en begeleidde mijn cliënten naar een gezondere en fittere levensstijl door beweging, voeding en mental coaching. Met als belangrijkste doel; op een motiverende manier zorgen voor stimulans en discipline om te blijven sporten.

Ik heb superveel zin om te starten met nieuwe cliënten in Hilversum. Vanaf nu dus in het prachtige pand van Marco Personal Training in Trompenberg, lucky me!”

Intake afspraak maken?

Bel met Marco Personal Training (0624 770337), stuur een mail of WhatsApp ons even via de WhatsApp button rechtsonder. Een intakegesprek is kosteloos.

Contact

Mozartlaan 25 E | 1217 CM Hilversum

0624 770337

[dsm_embed_google_map address="marco personal training" zoom="15" _builder_version="4.9.10" _module_preset="default" filter_saturate="0%" animation_style="fade" animation_duration="1650ms" locked="off" global_colors_info="{}"][/dsm_embed_google_map]

Stuur een bericht

© Marco Personal Training Hilversum

Site by BreetOnline

PRIVACY VERKLARING

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.