Fit na je 45e

DOOR MARCO SPAAN

Onderzoeken wijzen al jaren uit dat je het, ook als je op latere leeftijd begint met een gezonde levensstijl, een stuk langer uithoudt. Schot voor open doel natuurlijk, maar ik spreek nog te vaak mensen die wel willen, maar het niet doen. Angst voor blessures, te druk, niet gemotiveerd genoeg maar vooral geen idee waar je moet beginnen en hoe je volhoudt.

Ik ben me de laatste jaren gaan specialiseren in begeleiding van cliënten van middelbare leeftijd, niet alleen omdat ik zelf een vijftiger ben 😉 maar ook omdat ik heb gemerkt dat deze groep niet graag naar een reguliere sportschool gaat met grotendeels jonge, gespierde medesporters. Ook krijg je hier meestal niet de begeleiding die je nodig hebt om blessurevrij te sporten of advies over voeding en rustmomenten. Terwijl die combinatie nou juist zo belangrijk is om zo snel mogelijk gezond en vitaal te worden. Met de juiste begeleiding, afgestemd op jouw lijf en omstandigheden, zijn de resultaten overweldigend!

Als je graag zou willen starten met een gezonde leefstijl door verantwoord te sporten, eten en rusten, kom dan eens vrijblijvend kennismaken. De privé studio van Marco Personal Training is gevestigd in Hilversum in het bosrijke gebied Trompenberg en je kunt bij ons in alle rust werken aan je betere zelf, met een trainer die bij jou past en er voor je is, altijd.

Marco

Contact

Mozartlaan 25 E | 1217 CM Hilversum

0624 770337

Stuur een bericht

© Marco Personal Training Hilversum

Site by BreetOnline

PRIVACY VERKLARING

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.